Despre Sensodyne

Despre Sensodyne

Cine suntem

Suntem brandul cel mai recomandat de dentiști* pentru dinți sensibili, în multe țări din lume, în care milioane de oameni au încredere. De ce? Răspunsul este simplu: deoarece gama de paste de dinți Sensodyne a dovedit că ameliorează durerea cauzată de dinți sensibili și oferă protecție de lungă durată împotriva sensibilității prin periaj de două ori pe zi.

Viziunea noastră

Ne dedicăm creării unui viitor fără sensibilitate  dentară

"We're dedicated to creating a future where every life is sensitivity-free"

Istoric

1980

1980

Sensodyne Fluoride, prima pastă de dinți care conține nitrat de potasiu (ajută la calmarea nervilor din interiorul dinților), este lansată. S-a dovedit clinic că ameliorează durerea atunci când este folosită de două ori pe zi.

2006

2006


Sensodyne Pronamel s-a lansat. Formula optimizată de fluor ajută la protejarea împotriva efectelor eroziunii acide asupra smalțului dinților.

2010

2010

Sensodyne Repair & Protect, conținând 5% NovaMin și fluor, s-a lansat. Ajută la repararea zonelor sensibile ale dinților.

Știința

Ca lideri în domeniul sensibilității dentare, ne-am angajat să lucrăm împreună cu instituțiile academice și laboratoare. Aceste relații ne permit să dezvoltăm cunoștințe și înțelegere a sensibilității dinților și impactul acesteia asupra vieții oamenilor. Prin implicarea științei în ceea ce facem, vom continua să aplicăm cele mai recente inovații științifice pentru a ajuta cât mai multe persoane în calmarea durerii cauzate de sensibilitatea dentară.

Tehnologii pentru eliminarea sensibilității

Cercetătorii noștri au identificat și au formulat o serie de tehnologii pentru a fi incluse în gama Sensodyne -  de exemplu nitrat  de potasiu, NovaMin și fluorură de staniu - pentru a ajuta la ameliorarea sensibilității dentare. Aceste tehnologii sunt utilizate pentru a calma nervii din interiorul dinților sensibili sau pentru a proteja dentina expusă.

 

 *cf. studiu național Ipsos, Ian 2016