About Sensodyne

Află cum acționează noua pastă de dinți în cazul dinților sensibili și problemelor gingivale
 

img-dr
img-dr


"Adesea văd pacienți cu sensibilitate dentară, care nu sunt conștienți că prezintă și probleme gingivale, iar asta mă îngrijorează. Ei trebuie să trateze ambele simptome."

(Cosmina Maftei, medic dentist)

 

 

Iată ce spun medicii dentiști

Dacă ai sensibilitate dentară și probleme gingivale, nu ignora aceste simptome. Prima persoană cu care ar trebui să vorbești este medicul dentist. Experții recomandă ca ambele simptome să primească îngrijire specializată. Sensodyne este marca nr. 1 recomandată de medicii dentiști pentru sensibilitate dentară*.
Află de ce medicii dentiști recomandă Sensodyne.

Sfaturi pentru a gestiona sensibilitatea dentară și problemele gingivale

Mergi la medicul dentist în mod regulat. Este recomandat să vizitezi medicul dentist pentru consultații și sfaturi privind tratamentul. Pe lângă consultanța privind rutina zilnică de îngrijire orală, medicul dentist îți poate recomanda un periaj profesional pentru a ajuta la înlăturarea plăcii bacteriene.
Periază-te de două ori pe zi cu o pastă de dinți pentru dinți & gingii sensibile. Înlocuiește pasta de dinți obișnuită cu o pastă de dinți zilnică cu acțiune dublă, special creată pentru sensibilitate dentară și probleme gingivale. Este dovedit clinic că periajul de două ori pe zi, timp de 2 minute, cu pasta de dinți Sensodyne Sensitivity & Gum oferă ameliorare a sensibilității dentare și îmbunătățește sănătatea gingiilor.
Alege o periuță de dinți special creată pentru dinți sensibili și probleme gingivale. Periajul în mod regulat este cel mai bun mod de a-ți menține sănătatea gingiilor, totuși dacă periați prea frecvent sau prea tare, aceast lucru poate duce la pierderea smalțului și ar putea să apară și retracție gingivală. Ambele pot cauza sensibilitatea dentară. Periuța de dinți Sensodyne Sensitivity and Gum este blândă cu smalțul dinților*.
Curăță spațiul interdentar folosind ața dentară Curățarea cu ața dentară ajută la menținerea sănătății dinților și gingiilor prin îndepărtarea resturilor de alimente și a plăcii bacteriene din spațiul interdentar și de-a lungul gingiei. Adresează-te medicului dentist pentru sfaturi despre cum realizezi curățarea interdentară într-un mod cât mai eficient.
img-problems

Vrei să afli mai multe despre semnele și cauzele sensibilității dentare și problemelor gingivale?
 

Dacă simți o durere scurtă și ascuțită atunci când mănânci sau bei alimente reci sau fierbinți și observi probleme ale gingiei atunci când te speli pe dinți, află că nu ești un caz singular. Peste jumătate dintre persoanele cu dinți sensibili semnalează probleme ale gingiilor. Află mai multe despre ce cauzează aceste două simptome și de ce ar trebui să iei măsuri.

 

 

 

*conform studiu Gfk, realizat la nivel național, România, noiembrie-decembrie 2018