Sensodyne Rapid Relief pasta de dinti

Știința din spatele pastei de dinți Sensodyne Rapid Relief

DESCOPERĂ CUM POȚI AMELIORA ÎN DOAR 60 DE SECUNDE DUREREA CAUZATĂ DE SENSIBILITATEA DENTARĂ

Rolul nostru, al echipei Sensodyne, este acela de a studia cauzele sensibilității dentare și de a înțelege cum o putem ameliora. Sensibilitatea dentară poate apărea atunci când partea interioară mai moale a dintelui numită “dentină” devine expusă, lăsând la suprafață mici orificii numite canalicule dentinare. Atunci când mănânci sau bei alimente şi băuturi reci, fierbinţi, dulci sau acre se transmit semnale prin intermediul acestor tubuli activând terminațiile nervoase din interiorul dintelui. Rezultatul poate fi o durere instantă de scurtă durată și intensă la nivelul dintelui.


Chiar dacă 1 din 3 oameni suferă de sensibilitate dentară, doar 1 din 3 oameni ce se confruntă cu această problemă o și gestionează.
Mai mult, 70% dintre cei care suferă de sensibilitate dentară spun că renunță la plăcerea de a mânca anumite alimente sau a bea anumite băuturi și probabil mulți dintre ei merg în direcția de a căuta variante să evite aceste momente de durere. Printre acestea se pot enumera: evitarea consumului unor anumite alimente sau băuturi, mâncatul sau băutul pe o singură parte a gurii, acoperirea dintelui cu limba, schimbarea tehnicii de periaj sau purtatul unei eșarfe deasupra gurii în sezonul rece.

Dar nu este nevoie să cauți atâtea modalități de a face față dat fiind că există o soluție simplă: Sensodyne Rapid Relief, noua pastă de dinți despre care s-a dovedit clinic că ameliorează durerea cauzată de sensibilitatea dentară în doar 60 de secunde și care, utilizată conform instrucțiunilor, oferă protecție de lungă durată împotriva sensibilității dentare*.

 

Știința din spatele pastei de dinți Sensodyne Rapid Relief, explicată

Formula unică din pasta de dinţi Sensodyne Rapid Relief acționează prin blocarea rapidă a canaliculelor dentinare, împiedicând transmiterea impulsului dureros către nerv, ajutând astfel la protecție împotriva durerii cauzată de sensibilitatea dentinară.  

Sensodyne Rapid Relief ajută la ameliorarea în doar 60 de secunde a durerii cauzate de sensibilitatea dentară și la protecția de lungă durată, prin periaj dentar de două ori pe zi, în același timp lăsând în gură o senzație de curățenie și prospețime.

Ameliorare RAPIDĂ
și
Protecție de lungă durată*

Sensodyne Rapid Relief 

Fă-ți Testul Sensodyne Online

Alimentele calde, reci sau dulci îți provoacă uneori dureri ascuțite? Este posibil să suferi de sensibilitate dentară. Fă-ți Testul Sensodyne Online pentru a afla mai multe despre dinții sensibili și produsele care te pot ajuta.

Fă-ți Testul Sensodyne Online