Gestionarea permanenta a sensibilitatii dentare

Gestionarea permanenta a sensibilitatii dentare

Gestionarea permanenta a sensibilitatii dentare

Gestionarea permanenta a sensibilitatii dentare

Îngrijirea ”În afara băii

Periajul de două ori pe zi cu o pastă de dinți împotriva sensibilității, cu  fluor, cum ar fi cele din gama Sensodyne, este una dintre cele mai eficiente metode de a gestiona sensibilitatea dinților ajutând în același timp, de asemenea, la menținerea dinților și gingiilor sănătoase.

În orice caz, există și alte modalități care te pot ajuta să gestionezi sensibilitatea.

  • Nu uita de vizitele la dentist Fă-ți o programare la medicul dentist dacă nu ai fost în ultimele luni.
  • Prevenirea măcinării dinților Dacă știi că scrâșnești dinții sau dacă simți disconfort când te trezești dimineața, recomandarea noastră este să întrebi medicul dentist despre acest lucru cât mai curând posibil.

Bucură-te de alimentele și băuturile preferate

De-a lungul timpului, alimentele și băuturile acide pot contribui la eroziunea smalțului și la deteriorarea dinților. Acestea includ fructe și sucuri de fructe, băuturi carbogazoase, cafea sau ceai negru, vin și alimente cu gust înțepător, cum ar fi ketchup-ul sau sosul pentru salată. În cazul în care există riscul de eroziune acidă, discută cu medicul dentist, de exemplu, cu privire la modul optim de a consuma alimente și băuturi acidulate. Poți încerca, de asemenea, o pastă de dinți special concepută pentru a ajuta la protecția dinților împotriva eroziunii acide, cum ar fi Sensodyne Pronamel.

Testul Sensodyne Online

Află mai multe sensibilitatea ta dentară

Crezi că ai simptome specifice dinților sensibili? Testul nostru Online este un instrument util, care te poate ajuta să afli mai multe. Durează doar câteva minute și îl poți face chiar acum.

Fă-ți Testul Online

DESPRE SENSIBILITATE