Ameliorarea sensibilității

Ameliorarea sensibilității

Tratarea sensibilității

Rolul medicului tău dentist

Doar un medic dentist poate confirma dacă suferi de sensibilitate dentară. Dacă te confrunți cu probleme dentare, consultă întotdeauna medicul dentist pentru sfaturi. El te poate consilia cu privire la rutina de îngrijire orală cea mai potrivită pentru tine, cea mai bună tehnică a periajului, cât de des și când să îți periezi dinții. În cazul în care consideri că ești expus riscului eroziunii acide, cere sfatul dentistului, de exemplu, cum să consumi alimente acide și băuturi din dieta modernă. Poți încerca, de asemenea, o pastă de dinți special concepută pentru a ajuta la protecția dinților împotriva eroziunii acide, cum ar fi Sensodyne Pronamel.

De ce recomandă Sensodyne experții?

De când s-a lansat în 1961, Sensodyne a devenit marca numărul 1 recomandată de medicii dentiști* pentru sensibilitatea dinților. A fost dovedit clinic că periajul de două ori pe zi cu Sensodyne reduce durerea dinților sensibili.

Știința a fost întotdeauna în atenția Sensodyne, este ceea ce face pastele noastre de dinți atât de eficiente. De-a lungul anilor, cercetătorii noștri au formulat diferite tehnologii în pastele de dinți special concepute pentru a ameliora sensibilitatea dinților.

Când să mergi la medicul dentist?

Te rugăm să reții că există multe alte cauze ale durerii dentare, altele decât sensibilitatea dentară. Oricând simți disconfort sau durere de dinți, îți recomandăm să mergi la medicul dentist pentru a cere sfaturi cât mai curând posibil. Îți recomandăm să vizitezi medicul dentist pentru controale stomatologice regulate.


*cf. studiu național Ipsos, Ian 2016

Testul Sensodyne Online

Testul Sensodyne Online

Crezi că ai simptome specifice dinților sensibili? Testul nostru Online este un instrument util, care te poate ajuta să afli mai multe. Durează doar câteva minute și îl poți face chiar acum.

Fă-ți Testul Online

DESPRE SENSIBILITATE